Segmen: Trademark Blog Saya


selamat malam semua .. malam nyh saya nk join segmen
yg dianjurkan oleh FARIZ REZA..
kalau awak semua nk join,just klik banner at ats 2 ye ..
jgn maluII @ seganII nk join..
meh kite sameII join k ..kotII bertuah boleh meng..

antara SYARAT-SYARAT yg ditetapkan spt dibawah

FOLLOW blog FR *nanti FR akan follow balik
letak banner di atas dan LINKKAN ke entri ini
tajuk haruslah seperti berikut 'Segmen:Trademark Blog Saya'
sertakan TRADEMARK anda didlm entri cth
'Biasa itu diriku,Luar Biasa itu pilihanku'
hantar link entri anda ke ruang komen, LINK ENTRI bukan
link blog..hantar diruang komen entri ini sahaja
lepas dah siap semua,sila SENYUM selama 5-10 minit
(^__^) tak senyum tak boleh join..
sila JUJUR
segmen ini tamat pabila jumlah penyertaan sbyk 50-70 org

,trademark bagi blog saya ialah
'I'M NOT PERFECT'
setiap pertemuan,mesti ada perpisahan..

3 comments:

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum terima kasih join semoga dengan peluang ini digunakan lagi untuk menambahkan lagi ikatan kita sesama blogger , InsyAllah (^_^)

-semoga sukses selalu di dalam blogging dan ikatan diantara 2 blog dapat diwujudkan ; ) -
FarizReza.Com


p/s: dah follow sini balik dah...hope dapat jadi rakan sejati pas ni ya?? dengan peluang ni kite gunakan lagi untuk lebih rapat sesame blogger....

pss haihhh nam tu FR tengok blog status tu "menangis" hehe takmo nangis ea....nangis tu penghalang kita untuk jadi lebih gembira (^^_)

✿miss myra*゚ said...

@Fariz Reza [FR] hehe .. welcme .. thanks bab da follow lek .. insyaALLAH kite boleh jadik kawan bek sesama blogger ..:)

Outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Pink Paw Print