Segmen : Follower Pilihan Niera


hye semua kawanII ..malam nyh tbeII cm nk join segmen 
dari cik NIERA..
 first time aku join segmen dri maneII blog ..hope aku berjaya
lah,sebab aku baru nak mencuba 
join semua .. moge ade lah rezeki aku ye.. amin..
kalau korang nak join same,korang klik aje banner yg cumel
dekat ats 2 ye..
Myra nak promote syarat yg cik NIERA da tetpkan utk join
SEGMEN FOLLOWER PILIHAN NIERA

syarat wajib:
blogger malaysia...
follower blog AISYAH HUMAIRA (walaupun terpaksa
sebab ni kn segmen follower niera)
like fanpage niera *buat entry bertajuk SEGMEN:FOLLOWER
PILIHAN NIERA..
letak banner dan linkkan ke entry ini..
letak link entry anda dlm kotak komen..

p/s:
tarikh akhir : 22 JUN 2012
pemilihan b'dasarkan blog yg ringan ,tak serabut dgn gadjet
yg bertimbun & menarik hati..
3 follower akan terpilih & blog mereka akan direview 
selama 2 minggu..


hah ! ape tggu lagi..jom la kite ramaiII join segmen nyh,
mane la tahu ade rezeki Tuhan kan ..
amin..
                                                     

10 comments:

Anzulna said...

singgah n follow ;) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

aisyah humaira' said...

jom sama2 kita terjah mereka yang dah join dan follow mereka !!

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

ajak ramai2 dan jangan lepaskan peluang jadi top referral! ♥

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah dari segmen yang sama... done follow u. jom dtg blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

✿miss myra*゚ said...

@Pecinta pink^^ tenkiu :3

putri=) said...

Sggh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

✿miss myra*゚ said...

:)

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

Singgah sini & follow..
dari segmen yg sama..

salam ukheah fillah..

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

!em@ GurLz said...

hye...
sy singgah sini
dr segmen yg sme...
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

jom join GA nie ^^
1) http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/exam-giveaway-by-fanpage-kami.html
2) http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/3rd-giveaway-by-ina-amyza.html

Pink Paw Print